K o l o K i t h a s tm

Το όνειρο:

Πριν από περίπου 40 χρόνια κάποιο ζεστό πρωινό, ένα μικρό αγόρι έπαιζε ανέμελο στην αγαπημένη του αλάνα με τους νερόμυλους, σε ένα χωριό λίγο έξω από την αρχαία Ολυμπία!

Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, μαζί με τα νερά του Αλφειού και το παιχνίδι τον είχε συνεπάρει, κάπου ανάμεσα στα χώματα, είδε κάτι να γυαλίζει. Έσκυψε και πήρε στα χέρια του ένα δαχτυλίδι. Στα μάτια του μικρού αγοριού έμοιαζε πολύτιμο. Άφησε το παιχνίδι και τρέχοντας πήγε στη μητέρα του να της δείξει γεμάτος καμάρι το εύρημά του. Εκείνη χαμογελώντας του είπε ότι το δαχτυλίδι αυτό ήταν ψεύτικο και δεν είχε καμία αξία. Όχι όμως και για εκείνον, αφού ήταν το πολύτιμό του! Από εκείνη τη στιγμή υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι κάποια μέρα θα έφτιαχνε το ίδιο εκείνο δαχτυλίδι από χρυσό και θα της το χάριζε! Και έτσι έγινε.

Το 1994 ο Γιώργος Κολοκυθάς, εκείνο το μικρό αγόρι, δημιούργησε την πρώτη του προσωπική συλλογή χρυσών κοσμημάτων. Μία συλλογή που αγαπήθηκε και γρήγορα έγινε ανάρπαστη. Σήμερα, συνεχίζει να δημιουργεί εκλεκτές συλλογές χρυσών κοσμημάτων, με μοναδικό γούστο και αστείρευτο μεράκι, εμπνευσμένες πάντα από εκείνο το πολύτιμο δαχτυλίδι!

Read More >